avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu pre si post natal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu pre si post natal

Va rog sa ma ajutati cu calculul pentru concediul prenatal.
in ultimele 6 luni am avut un venit mediu brut de 1750 ron. Imi puteti spune cati bani ar trebui sa iau?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 15:23, 6 Iunie 2011
Adunati veniturile din ultimele 6 luni, impartiti la nr. de zile lucratoare din cele 6 luni si va da o suma.
Aceea este media zilnica pe ultimele 6 luni.
Media zilnica se inmulteste cu 85% si se afla indemnizatia de concediu medical/zi.
Aceasta se inmulteste cu nr. de zile lucratoare din luna si aflati care este indemnizatia pe luna respectiva.

Se retine doar CAS, maxim 74 lei.
Se ia in calcul salariul brut din cartea de munca sau salariul brut cu tot cu sporul de noapte și orele suplimentare?
Multumesc
Nu se ia in calcul salariul lunar brut ci venitul brut, adica inclusiv sporurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical prenatal cod 08. raduionut raduionut Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns concret, am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. care este metoda de calcul concediu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul de maternitate? anelesenad anelesenad Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza salariul pe perioada concediului pre si postnatal. (vezi toată discuția)
Plata concediului prenatal alinastanraluca alinastanraluca Buna ziua am si eu o mare nelamurire si sper sa ma ajutati. Am intrat in concediu prenatal incepand cu data de 01.02.2010 si astazi 02.02.2010 i l-am dus ... (vezi toată discuția)