avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum se poate afla lista persoanelor date in consemn la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum se poate afla lista persoanelor date in consemn la frontiera

buna, doresc sa stiu si eu cum pot alfla lista persoanelor date in consemn la frontiera
Cel mai recent răspuns: Catalin balan , utilizator 14:59, 7 Martie 2024
Nu cred ca aceasta lista este publica. Totusi , va puteti adresa Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, cu o cerere in acest sens.
Aceasta lista nu este publica. Numai cei urmariti national sau international care se sustrag UP sau executarii unei pedepse, sunt dati in consemn.
daca am un dosar la politie pentru o fila cec fara acoperire, pot fi data in consemn la frontiera?
Interdictia de a parasi tara se dispune de procuror, pe un termen limitat si se instiinteaza persoana fata de care s-a dispus masura.
Da, in cazul in care se dispune o astfel de masura preventiva persoana este chemata de organul judiciar si i se aduce la cunostiinta luarea masurii.
Daca s-a dispus masura preventiva de a nu parasi tara trebuie sa stiti.
In caz contrar aveti dreptul de a pleca din tara.

Alte discuții în legătură

Are dreptul sa paraseasca tara? Mica-Maria Mica-Maria Dosar penal : fals in inscrisuri private. Pentru obtinerea unui imprumut la CAR a falsificat semnaturile girantilor. Cei trei giranti au depus plangere penala ... (vezi toată discuția)
Consemn la frontiera aurpoze aurpoze Buna ziua Am si eu o mica poveste Sunt inculpat intr-un dosar aflat pe rol la Tribunalul Craiova , in care am fost pus sa ma judec in stare de libertate ... (vezi toată discuția)
Interdictia de a nu parasi localitatea animacikaa animacikaa cine emite interdictia de a nu parasi localitatea? un prieten de al meu a fost retinut pt 24 ore si procurorul a vrut sa l trimite in instanta cu propunere de ... (vezi toată discuția)