Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare administrator societate

Buna ziua,
Sunt administator general la o societate SRL si anagajata cu norma intreaga ca inginer. Tatal meu este angajat ca director si inginer cu jumatate de norma. Se poate sa il trec pe el ca administrator general, director si angajat cu norma intreaga, iar eu sa raman doar angajata cu jumatate de norma? Si de ce acte am nevoie ? Si, in acest caz, mai pot sa am imputernicire pentru drept de semnatura pentru operatiunile firmei ?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:34, 7 Iunie 2011
Treaba cu schimbarea administratorului o face asociatul unic sau asociatii la Registrul comertului.
Treaba cu angajarea cu contract de munca cu norma intreaga sau partiala e alta mancare de peste. Se pot modifica prin acte aditionale, contractele care sunt in vigoare acum pentru modificarea timpului de munca.
Doar administratorul e reprezentantul legal al firmei.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.i.m. - modificare functie retroactiv Soleil Soleil Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de un contract de munca si nu stiu cum sa o mai rezolv. Incepand cu 01.02.2005 firma noastra a incheiat un CIM ... (vezi toată discuția)
Director general - functie obligatorie intr-o societate??? dan1111 dan1111 Fac parte dintr-o societate comerciala (SRL) cu 2 actionari - ambii administratori. In organigrama societatii este obligatoriu sa existe functia de director ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui contract de administrare greekletter greekletter Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa aflu raspunsul la cateva intrebari. S-a mai discutat in forum in jurul temei, dar niciodata nu pe intebarile pe care ... (vezi toată discuția)