avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

buna ziua,
as avea o intrebare: fostul meu sot care e restant la plata pensiei alimentare datorata minorei rezultata din casatoria noastra, se pregateste sa emigreze. si-a vandut toate lucrurile, deci e ceva credibil. eu ma duc maine la politie sa fac reclamatie pentru pensia restanta si sa rog sa urgenteze "protocolul". ideea este, dupa plecare, cum mai poate fi obligat sa plateasca?
va multumesc anticipat
cu ce ma ajuta daca ii aflu adresa din strainatate, poate fi obligat sa plateasca pensia alimentara din venitul castigat prin munca in alta tara?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
insistenta, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlexaDankloff , utilizator 17:56, 7 Iunie 2011
Dacă nu va plăti, riscă închisoarea. Să-i aflați adresa din străinătate.
La cate luni de neplata risca inchisoarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare de catre tata Cocollino Cocollino Buna ziua, Ma numesc Corina, sunt din Bucuresti si in urma divortului fiica noastra a ramas in grija mea. Tatal ei nu mi-a platit nici un leu din pensia ... (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu neplata pensiei alimentare raichard raichard buna ziua va rog sa ma indrumati si pe mine unde sa merg deoarece de 5 luni nu am mai primit pensia alimentara a minorei si va rog sami trasmiteti si actele ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din strainatate soaresiluna soaresiluna Buna seara. In urma divortului s-a stabilit ca sotul sa plateasca minorei o suma de 100 euro pensie alimentara dat fiind ca acesta lucreaza in ... (vezi toată discuția)