avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA din strainatate

Buna seara. In urma divortului s-a stabilit ca sotul sa plateasca minorei o suma de 100 euro pensie alimentara dat fiind ca acesta lucreaza in strainatate.Acesta nu7 i-a platit minorei nimik eu mergand la politie si facandu-i reclamatie . Dupa ce a primit telefon de la organul de politie fostu sot a trimis o suma de 300 euro din totalul de 2000 euro suma restanta oprindu-se actiunea. apoi acelasi lucru dupa 3 luni iar nu a mai platit . Chiar nu exista o lege la noi in tara care sa il oblige sa plateasca pensia minorului avand in vedere ca lucreaza in strainatate? ce pot sa fac? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: soaresiluna , utilizator 18:31, 13 Noiembrie 2014

daca in urma divortului sustineti ca s-a stabilit ca fostul sot sa plateasca lunar 100 euro fiicei, inseamna ca aveti deja o hotarare pe care trebuie s-o legalizati si sa va adresati unui executor judecatoresc ca s-o puna in executare. cereti executarea bunurilor si mobile si imobile...indiferent ce tip are
Ultima modificare: Marți, 11 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator
dar el nu figureaza cu nici un bun [pe numele lui in schimb in strainatate el lucreaza cu acte . nu i se poate face poprire acolo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara- abandon de familie dagrobr dagrobr Buna ziua...in urma divortului am in intretinere un copil minor iar instanta a hotarat irevocabil achitarea unei pensii alimentare lunar pana la majorat.Fosta ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere Nicoleta198523 Nicoleta198523 Buna ziua! Am divortat in mai 2017 actiunea de divort fiind introdusa in februarie. S a stabilit sa se plateasca o pensie de intrtinere in cuamtum de 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara platita sporadic mihaelas83 mihaelas83 buna ziua, deranjez din nou intr-o chestiune legata de pensia alimentara, asta dupa ce am tot auzit diverse pareri. in 28 iulie a.c s-a dat hotararea ... (vezi toată discuția)