avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preluare firma-revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preluare firma-revisal

Am preluat de curand o firma noua cu 10 angajati,cum ar trebui sa procedez cu revisalul? Eu am facut in felul urmator:am scos de la itm o noua parola ,am introdus in revisal firma cu cei 10 salariati si acum cred ca pot face modificari,daca e nevoie,credeti ca este bine asa sau nu?
Cel mai recent răspuns: AndreeaSavu , utilizator 16:14, 27 Ianuarie 2012
Trebuie sa aveti decizie interna de la conducerea firmei ca sa operati si sa transmiteti revisalul. E bine ce ati facut dar firma inainte nu avea revisalul completat? Nu ar trebui sa continuati in acelasi fisier? Succes.
Va multumesc pentru raspuns.Avea revisalul inainte dar contabila a fost cam suparata ca a plecat de la ea si am preferat sa nu stau sa ma rog de ea,nu cred ca afecteaza cu nimic faptul ca am introdus datele in revisalul meu in care lucrez si alte firme.Am scos si alta parola sa verific ce a transmis la ITM si sunt contracte de munca din 2009 trimise in martie 2011,ce ziceti?nu vreau sa o critic dar vreau sa pun cat de cat la punct.
Si daca tot a venit vorba puteti sa ma invatati si pe mine cum s-ar putea prelua revisalul din alt calculator? Va multumesc.
Decizia interna nu este obligatorie incepand cu 01.08.2011 ?
Va sfatuiesc sa sunati la 0213116629 ; 0213116637 - suport Registru ; va indruma perfect, intrand si ei odata cu dvs. in Revisal.
Da. Decizia trebuie sa o faceti din august incolo dar consider ca nu e mare lucru sa o faceti acum, pentru ca tot a venit vorba de ea, caci poate in august, pe caldurile alea, poate o uitati.
Cu transferul nu am incercat niciodata dintr-un calculator in altul dar incercati daca puteti sa salvati fisierele cu informatie, ca si cum ati dori sa le transmiteti pe discheta sau stik si apoi sa le copiati in celalt calculator unde aveti deja instalat revisalul. Sa vedeti daca le incarca.

Alte discuții în legătură

Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal dumi32 dumi32 In cazul in care toate contractele au fost transmise la ITM apoi sau pierdut datele, in urma unui virus, se poate reface Revisalul cu toti angajatii cu toate ... (vezi toată discuția)
Erori revisal estrela2126 estrela2126 am istalat versiunea noua a revisalului si mi apar urmatoarele erori:Baza de date incarcata nu indeplineste cerintele necesare preluarii: Versiune DB ... (vezi toată discuția)