avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Statistici Avocatnet.ro pentru primele 5 luni ale ...
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Statistici Avocatnet.ro pentru primele 5 luni ale anului

Buna ziua,

In primele 5 luni ale anului 2011, iata cateva cifre care au marcat evolutia comunitatii noastre:
- numar de membri nou-inregistrati: ~ 30.000
- numar de consultanti nou-inregistrati: ~ 700
- numar de discutii noi pornite in forum: ~ 50.000
- numar de discutii noi ramase fara raspuns: ~ 5.200 (10,4% din totalul discutiilor noi / aproximativ 60% dintre aceste discutii sunt deschise in lunile ianuarie si februarie)
- numar de mesaje noi scrise in forum: ~ 225.000 (aprox 21% din totalul mesajelor scrise in Forum, de la infiintarea acestuia)

De asemenea, este importanta si detalierea unor cifre referitoare la articolele publicate de colegii de la redactia Avocatnet.ro in 2011.
- numar total de articole publicate in primele 5 luni din 2011: ~ 2.200
- numar total de comentarii la articolele publicate in 2011: ~ 50.000 (aproximativ jumatate din comentarii au fost scrise de utilizatori neinregistrati)

Cifre impresionante, pentru care meritul nu ne apartine noua, ci comunitatii care viziteaza zilnic Avocatnet.ro. Datorita interesului constant al cititorilor nostri, Avocatnet.ro a ocupat 3 din cele 5 luni ale anului 2011 locul 1 in topul celor mai accesate publicatii online cu profil economic si financiar din Romania: ianuarie, februarie, mai. In martie si aprilie am fost a doua publicatie in acest clasament. Iata mai jos clasamentul pentru luna mai 2011.

[ link extern ]

Potrivit cifrelor din mai 2011, daca Avocatnet.ro ar fi un oras, atunci el ar totaliza populatiile reunite ale municipiilor Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Daca Avocatnet.ro ar fi un stadion de fotbal, atunci el ar fi de 15 ori mai mare decat Stadionul National Lia Manoliu. Daca Avocatnet.ro ar fi un stat, atunci ar fi de marimea Ciprului.

Multumim pentru onoarea pe care ne-o faceti vizitand constant Avocatnet.ro si promitem ca, desi uneori nu pare, facem tot posibilul ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine.

Cu prietenie,
Echipa Avocatnet.ro
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:24, 16 Iunie 2011
Aduc felicitari comunitatii avocatnet.ro, si nu in ultimul rand administratorilorsi moderatorilor acestui forum. Forumul, prin dezbaterile sale publice are o mare importanta in emanciparea si directionarea societatii omenesti in asi cunoaste drepturile si obligatiile ce le au fata de comunitatea in care traieste.
Deviza mea este ;; '''daca nu iti cunosti drepturile, in mod cert incalci drepturile celui de langa tine'''!! "drepturile si obligatiile au o legatura organica intre ele", legatura ce se cheama balanta in echilibru..
Doresc multi ani de activitate acestui forum..=D>=D>
doua persoane din cercul meu de prieteni si-au sters conturile, luna trecuta, de pe forumul avocatnet ....

Una dintre aceste persoane mi-a transmis printre altele:

"Personal, nu pot sa ignor prezenta anumitor persoane care fac acest site de rusine. ..."
parca-i campanie electorala.:)):Puna este statistica,alta comparatiia:))
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2011
ContSters194092, utilizator
@elisav: luna trecuta si-au sters contul 90 de oameni. Aprox 78 dintre ei au revenit sub alt username. E normal sa se stearga conturi, sa se inregistreze oameni noi, etc. Ar fi anormal sa se intample altfel. Doar in dictatura toti facem la fel.

@asta-s: noi comunicam constant cifre de audienta :). Ar trebui sa va obisnuiti.
Este pur si simplu extraordinar ceea ce faceti. Felicitari si mii de multumiri intregii echipe AvocatNet si consultantilor voluntari.:vishenka:
:bow:
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifre despre forumul avocatnet.ro - august 2011 Alin Popescu Alin Popescu In primele 7 luni si jumatate ale anului (cifrele sunt actualizate astazi, 17 august 2011), Forumul Avocatnet.ro a inregistrat urmatoarele cifre ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu In ultimele zile, ne-am jucat cu cifrele si graficele generate de statisticile Avocatnet.ro, pentru ca ne interesa care este tendinta din cateva zone ... (vezi toată discuția)
Cifre de trafic avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Ieri, 5 ianuarie 2011, Avocatnet.ro a fost accesat de 68.875 vizitatori unici. Pentru ca ne-am obisnuit sa afisam din cand in cand cifre despre traficul ... (vezi toată discuția)