avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Cifre despre Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Cifre despre Avocatnet.ro

In ultimele zile, ne-am jucat cu cifrele si graficele generate de statisticile Avocatnet.ro, pentru ca ne interesa care este tendinta din cateva zone importante ale siteului. Ne-am orientat in special asupra cifrelor legate de numarul de consultanti (tocmai datorita faptului ca am lansat recent un motor de cautare, aflat in faza de testare, care va oferi in viitor oamenilor raspuns la intrebarea "nu cumva stii un consultant care sa faca...").

Si m-am gandit ca e util sa impartasim aceste cifre si cu oamenii din comunitatea Avocatnet.ro. Nu pentru ca vrem sa ne laudam, ci pentru ca poate noi nu observam anumite lucruri pe care altii le-ar vedea mai usor.

Prin urmare, in 2010, in Avocatnet.ro:
- s-au inscris 768 consultanti de consultanti noi si au fost activi (adica s-au logat) un numar de 2.315 consultanti (din cei 2950 care au un cont valid in site).
- au fost scrise 287.674 mesaje in forum (vorbim despre mesaje existente, nu despre mesaje sterse de-a lungul timpului).
- dintre mesajele scrise, aprox 70% sunt scrise in categoria Discutii juridice, aproximativ 15% in sectiunea Discutii diverse si aproximativ 10% in sectiunea Discutii contabile. Restul de mesaje se scriu in celelalte sectiuni ale forumului, sugestii si reclamatii, mediere, etc.
- s-au inregistrat 38.595 de membri noi, dintre care 356 au ales sa isi si stearga contul din diferite motive (pentru a crea un cont nou, pentru ca li s-a raspuns la intrebarea pe care o pusesera in forum, pentru ca au fost nemultumiti de experienta din Avocatnet.ro, etc)
- 31 dintre utilizatorii care si-au sters contul au mentionat ca motiv al stergerii nemultumiri fata de facilitatile oferite Avocatnet.ro, altercatii cu alti utilizatori, moderatori sau administratori Avocatnet.ro: 5 in ianuarie, 4 in februarie, 3 in martie, 5 in aprilie, 6 in mai, 3 in iunie, 5 in iulie).

Din toate aceste cifre am inteles ca:
- avem nevoie de un sistem care sa ofere consultantilor care scriu mesaje relevante si utile unei discutii un plus fata de consultantii care doar polueaza discutia cu mesaje sterile
- mai mult de jumatate din raspunsurile din forum nu sunt oferite de consultanti, fapt explicabil pe de o parte prin faptul ca multi profesionisti nu isi declara competenta si aleg sa raspunda in calitate de utilizatori obisnuiti, iar pe de alta parte de faptul ca din ce in ce mai multi oameni explica aici experientele pe care le-au intalnit in diferite situatii juridice din viata lor.

Daca este cineva interesat de alte informatii de acest gen, putem face statistici in acest sens.

As vrea sa inchei multumindu-le colegilor moderatori si admini, pentru ca, in privinta Forumului, meritul este in primul rand al lor.

O zi frumoasa in continuare.
Din ceea ce ati scris reiese ca Avocatnet.ro este un organism "viu". Asadar traieste, respira si ca orice organism mai are si mici sincope: mai tuseste, mai este indispus cateodata, mai se odihneste etc. Dar important este ca traieste si lucreaza.
s-ar putea pune accent mai mult pe munca deja depusa a consultantilor daca la adaugarea unui nou subiect, initiatorul ar fi obligat sa introduca tagurile subiectului.

Apoi in functie de tipul problemei acestuia (ex: cod penal) si de taguri sa i se afiseze probleme asemanatoare. Iar daca nu a gasit printre ele solutia, ar putea adauga problema lui.

Aș dori să remarc faptul că butonul : subiect interesant nu-și are rostul. Se poate alcătui un top al subiectelor interesante după numărul de utilizatori ce au optat să urmărească un subiect.

Per ansamblu, felicitările mele celui mai mare forum profesionist pe probleme juridice, organismul viu amintit de domnul avocat Tudor Valeriu.
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
m1ha1g, utilizator
Am gasit pe acest site ceea ce n-am gasit pe nici un alt site din Romania..... seriozitate maxima, confdentialitate si muuuuult sprijin..... Va multumesc din suflet pentru ca existati...!!!=D>=D>=D> Cu Respect, Maria
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
ContSters160566, utilizator
Iata cateva noutati importante, e un lucru imbucurator ca ni le-ati transmis si noua.:)
Datele arata ca oamenii sunt incantanti de comunitatea noastra si ca informatiile transmise sunt de utilitate.
Un mijloc facil , rapid si riguros.Dincolo de aceasta imagine, cu certitudine, exista un efort pe care unii nu si-l imagineaza .
Si acest efort da, in mod continuu , roade.
Sunt bucuroasa ca existam si ca oferim sustinere unor persoane pe care nu le-am intalnit.
Imi mai aduc aminte, cu regret , de unii consultant , valorosi, care nu-si mai petrec asa mult timp aici, oferind ceea ce stiu , din motive cunoscute numai de ei .
Insa am convigerea ca vor reveni, pentru ca stiu ca am format o echipa, iar relatiile interumane sunt greu deteriorate .:)

Succes in tot ceea ce faceti, aveti suportul meu, direct si de la distanta.:)

:love::wave:

Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
Statistici avocatnet.ro pentru primele 5 luni ale anului Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, In primele 5 luni ale anului 2011, iata cateva cifre care au marcat evolutia comunitatii noastre: - numar de membri nou-inregistrati: ~ 30.000 ... (vezi toată discuția)
Introducere posibilitate raportare taguri gresite Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca pana cand sa ma hotarasc sa intru in comunitatea avocatnet si sa-mi fac cont pe acest forum , dar si dupa aceea , am fost pus in situatia sa caut ... (vezi toată discuția)