avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Cifre despre forumul Avocatnet.ro - August 2011
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Cifre despre forumul Avocatnet.ro - August 2011

In primele 7 luni si jumatate ale anului (cifrele sunt actualizate astazi, 17 august 2011), Forumul Avocatnet.ro a inregistrat urmatoarele cifre importante:

Forum

Numar de subiecte deschise ............... 2011 ....................Perioada similara 2010
Categorie Juridic ......................................50.243 .................................48.285
Categorie Contabil .....................................7.693 .................................. 6.386
categorie Diverse .......................................2.597 .................................. 2.640

Numar de mesaje scrise ................ 2011 .................. Perioada similara 2010
Categorie Juridic ..............................238.685 ............................... 234.179
Categorie Contabil .............................23.972 ................................. 21.766
categorie Diverse .............................. 25.889 ................................. 19.236

In medie, cresterea cifrelor in acest an este de 5%. Daca exceptam lunile iulie si august (comportament normal in acest an fata de comportamentul atipic de anul trecut), cresterea este de 20%). De observat este insa faptul ca anul 2010, cel putin sub aspectul discutiilor din Forumul Avocatnet.ro, a avut un specific extraordinar, dat de aparitia, in iulie, a schimbarilor referitoare la TVA si de aparitia, in august, a schimbarilor referitoare la contributiile platite pentru sumele obtinute cu drept de autor. Ambele evenimente au adus atunci o crestere nespecifica a numarului de discutii din forum, in lunile iulie si august.

De asemenea, in perioada 1 ianuarie 2011 - 17 august 2011 s-au inscris in Avocatnet.ro 45.318 membri noi, din care 779 de consultanti, in timp ce in 2010, in aceeasi perioada a anului, s-au inscris in site 41.715 utilizatori noi, din care 760 de consultanti.

Dintre utilizatorii inscrisi in 2011 un numar de 362 oameni si-au sters contul. Dintre acestia, 31 dintre utilizatori au motivat stergerea contului prin nemultumiri legate de administratorii, moderatorii sau facilitatile oferite de Avocatnet.ro.

In ultimele luni ne-am focalizat atentia asupra dezvoltarii de facilitati care sa permita gruparea cat mai buna a discutiilor din forum in centre de interes pe anumite subiecte majore. De asemenea, ne-am focalizat pe ideea simplificarii navigarii in forum si pe ideea scurtarii la maximum a modului in care se poate scrie in Forumul Avocatnet.ro.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de actualizarile frecvente din ultima vreme si asteptam, ca intotdeauna, sugestiile, criticile si obiectiunile dumneavoastra.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:16, 17 August 2011
Alin Popescu a scris:


Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de actualizarile frecvente din ultima vreme si asteptam, ca intotdeauna, sugestiile, criticile si obiectiunile dumneavoastra.



cu placere...am revenit mereu...chiar cu incoveniente:D
In primul rand vreau sa va felicit stimate @Alin Popescu pentru transparenta datelor pe care ni le-ati oferit. Nu stiu daca mai exista un alt administrator al unui forum care sa ofere aceste date, asa cum Dvs. ne-ati obisnuit. De departe... forumul avocatnet este cel mai bun, de aceea revin cu placere vechii utilizatori aici, asa cum a mentionat mai sus si @milicadamian. Revenirea lor aici, in acest spatiu reprezinta de fapt aprecierea pe care o au pentru acest forum, pentru calitatea discutiilor si a raspunsurilor. Ati reusit sa creati o mare familie, chiar daca nu toti cei inscrisi aici isi pastreaza frecventa vizitarii acestuia. Eu as fi curioasa sa ne informati , cati dintre cei inscrisi sunt constanti si viziteaza zilnic forumul.
Modificarile intervenite arata inca o data interesul pe care Dvs. in calitate de administrator il acordati in primul rand noua utilizatorilor, dorind sa creati o atmosfera placuta in momentul in care accesam paginile forumului, incercati sa sa ne simtim cat mai bine si mai confortabil, motiv pentru care eu nu pot decat sa va multumesc. :)
Buna seara,

De cand sunt panda, mi-am promis sa nu mai ascult de laude si felicitari. Doar sa le transmit altora. Asa incat o sa va rog sa ma scuzati ca n-am citit textul de mai sus, ci doar partea cu intrebarea legata de cati dintre cei inscrisi sunt constanti si viziteaza zilnic forumul.

Cam 10.000 de oameni se logheaza zilnic pentru a vizita Avocatnet.ro. Dintre acestia, cam jumatate viziteaza forumul. Pe de alta parte, sunt sigur ca si multi dintre restul vizitatorilor zilnici ai Avocatnet.ro (sunt cam 50 de mii in fiecare zi) sunt vizitatori constanti. Unii se logheaza o data sau de doua ori pe saptamana, altii o data pe luna, etc.

Revin la partea cu laudele si va multumesc mult, dar v-am spus. Parte din antrenamentul meu zilnic :"> :dance:, de cand am devenit panda, e sa incerc sa vad lucrurile care merg rau in forum si sa trec foarte repede peste lucrurile care merg bine, pentru ca in felul acesta ne putem concentra cu adevarat sa crestem comunitatea si facilitatile dezvoltate aici.

O seara placuta :dance3: :bow:
Multumesc pentru informatiile oferite. :bow:

O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statistici avocatnet.ro pentru primele 5 luni ale anului Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, In primele 5 luni ale anului 2011, iata cateva cifre care au marcat evolutia comunitatii noastre: - numar de membri nou-inregistrati: ~ 30.000 ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu In ultimele zile, ne-am jucat cu cifrele si graficele generate de statisticile Avocatnet.ro, pentru ca ne interesa care este tendinta din cateva zone ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)