avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna ziua!
Sunt contabil la un spital care se gaseste pe lista spitalelor propuse pentru transformare in camin de batrani.
Consiliul local nu a aprobat aceasta transformare, spitalul ramanand in continuare cu personalitate juridica si in administrarea primariei. Personalul medico-sanitar a fost preluat de spitalul judetean, o parte din TESA si muncitori au plecat in somaj, iar restul am ramas in continuare la spital (un contabil, secretara si 4 paznici). Problema pentru care va solicit ajutorul este urmatoarea:
Incepand cu 1mai 2011singura sursa de finantare este bugetul local de unde primim si bani pentru salarii, numai ca a fost impusa diminuarea salariilor la nivelul celor din primarie (in sanatate aveam spor de preventie, spor de stabilitate, spor de calculator, alte sporuri care in primarii nu se acorda).
Rugamintea mea este sa-mi spuneti in ce baza legala pot face aceasta diminuare de salarii, sau o noua incadrare, tinand cont si de faptul ca majoritatea personalului ramas in spital a dat declaratie scrisa ca este de acord cu salariul propus de primarie. Este suficienta o Hotarare a Consiliului Local?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sporul de activitate de 15% la care salariu se aplica conform ... AncaAnisoara AncaAnisoara Sporul de activitate de 15% la care salariu se aplica conform legii 153?Mentionez ca lucrez la un camin de batrani care apartine de consiliul local si sporul ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetar andreeanegurescu andreeanegurescu am salariul maxim pe functia sef depozit la o institutie apartinand minst.sanatatii.salariul poate fi imbunatatit avand in vedere ca gestionez valori foarte ... (vezi toată discuția)
Sporuri pentru conditii deosebit de periculoase - hiv cafea1 cafea1 Stie cineva care este reglementarea acordarii sporului de periculozitate pt. HIV? si care ar fi explicatia logica a acordarii acestor sporuri pentru cei care ... (vezi toată discuția)