avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate pe actiuni de tip inchis
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate pe actiuni de tip inchis

Lucrez la o societate pe actiuni iar sefii mei doresc sa o transforme in societate pe actiuni de tip inchis, declansand astfel procedura de delistare a societatii. Am vrea sa stim care este procedura ce trebuie urmata, care sunt actele normative ce stau la baza unei asemenea operatiuni. Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:11, 16 Iunie 2011
Pentru delistare, cred ca cel mai bine e sa va adresati celor de la cnvm. E un caz mult prea punctual. Ar mai fi si legea 297 din 2004 pe care o puteti consulta pe adresa de net [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni miki87 miki87 buna ziua! am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva!sunt din Timisoara,si caut o firma care recupereaza actiuni vechi din 1996,parintii mei au aceste ... (vezi toată discuția)
Emisiune de obligatiuni de catre o societate comerciala nelistata Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Se pot emite obligatiuni de catre o societate comerciala care nu este listata la Bursa de Valori? Deci, orice societate comerciala pe actiuni care nu este ... (vezi toată discuția)