Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate pe actiuni de tip inchis

Lucrez la o societate pe actiuni iar sefii mei doresc sa o transforme in societate pe actiuni de tip inchis, declansand astfel procedura de delistare a societatii. Am vrea sa stim care este procedura ce trebuie urmata, care sunt actele normative ce stau la baza unei asemenea operatiuni. Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:11, 16 Iunie 2011
Pentru delistare, cred ca cel mai bine e sa va adresati celor de la cnvm. E un caz mult prea punctual. Ar mai fi si legea 297 din 2004 pe care o puteti consulta pe adresa de net [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni miki87 miki87 buna ziua! am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva!sunt din Timisoara,si caut o firma care recupereaza actiuni vechi din 1996,parintii mei au aceste ... (vezi toată discuția)
Emisiune de obligatiuni de catre o societate comerciala nelistata Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Se pot emite obligatiuni de catre o societate comerciala care nu este listata la Bursa de Valori? Deci, orice societate comerciala pe actiuni care nu este ... (vezi toată discuția)