avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Vanzare actiuni
Discuție deschisă în Bursa de valori

Vanzare actiuni

buna ziua!
am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva!sunt din Timisoara,si caut o firma care recupereaza actiuni vechi din 1996,parintii mei au aceste actiuni pe societatile POIANA BRASOV,SI CASIAL DEVA!ce putem face cu ele,vrem neaparat sa le dam!ajutati-ne va rugam!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:22, 31 Mai 2013
Pentru SC Poiana Brasov SA, care e tranzactionabila pe rasdaq, puteti lua legatura cu o firma specializata de vanzare valori mobiliare din regiunea dumneavoastra si sa dati ordin de vanzare. Informatii despre ultimul pret aveti la adresa [ link extern ]
Pentru SC Casial SA din Deva, ea a fost delistata si e societate de tip inchis. Luati legatura cu firma si cautati sa gasiti unul dintre ceilalti actionari care doresc sa va cumpere pachetul de actiuni detinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Pretul actiunilor sch sch O societate tranzactionabila pe Rasdaq decide delistarea si transformarea in societate inchisa. Unde poate fi gasit pretul per actiune stabilit in urma ... (vezi toată discuția)
Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)