avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disponibilizare cadre militare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disponibilizare cadre militare

cum apreciati faptul ca, din datade 17.06.2011, sunt cadre militare puse la dispozitie, (care ar fi temeiul legal) in vederea sustinerii acelui interviu, urmare caruia, cei care nu-l vor promova, vor fi iar pusi la dispozitie, potrivit art .82 Legea 80/1995 in vederea trecerii in rezerva????!!!!!
X-(

Alte discuții în legătură

Demisie cadru militar ContSters405252 ContSters405252 Buna ziua! Sunt cadru militar si mi-am depus demisia acum aproape 30 de zile calendaristice. Demisia inseamna si trecere mea in rezerva, dupa cum mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana care beneficiaza de pensie serviciu anticipata danut mariana danut mariana Societatea doreste sa angajeze o persoana trecuta in rezerva din MAPN, care beneficiaza de pensie serviciu anticipata partiala conform art 18 alin 1 lit b din ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari de personal la mai bogdanalexandrescu bogdanalexandrescu In urma respingerii de catre Parlament a legii privind disponibilizarile din MAI , se cauta tot felul de portite pt a se realiza totusi acea disponibil;izare ... (vezi toată discuția)