avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa schimb locul de munca si am ceva in cazier ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa schimb locul de munca si am ceva in cazier care expira in septembrie,ma afecteaza?

Buna ziua, acum mai multi ani am avut un accident rutier in urma caruia am primit o pedeapsa cu suspendare si un termen de incercare; pedeapsa cu suspendare a expirat in 2009 iar termenul de incercare expira anul acesta in septembrie, astfel incat am inteles ca apare la cazier pana in septembrie. Ma afecteaza la noul loc de munca? deaorece mi sa cerut sa duc si cazierul..
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 10:51, 22 Iunie 2011
Depinde de care este postul pentru care aplicati si de angajator. Angajatorul poate sau nu sa va ceara cazierul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O condamnare cu suspendare mai apare in cazier dupa ce a trecut? elmauss elmauss Buna ziua, as dori sa stiu daca o condamnare cu suspendare pentru accident auto mai apare in cazier. Pedeapsa a fost din 09/2007 pana in 09/2009? sau daca ... (vezi toată discuția)
La ce sa ma astept...? sorynel_80 sorynel_80 Buna tuturor si am o nelamurire care nu ma lasa sa mai dorm noptile...in 2008 am avut un accident rutier cu daune materiale de care m-am achitat si parasirea ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa - 2 persoane decedate, pedeapsa, vinovatie mardanin mardanin Buna ziua , un prieten a avut un accident cu 2 victime mortale, coborand un deal cu un remorcher (masina de dus camioane defecte)tragand dupa el uncamion ( ... (vezi toată discuția)