avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... adeverinta din care sa rezulte ca persoana este apta ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

adeverinta din care sa rezulte ca persoana este apta d.p,d.v.psihologic

Medicul de familie poate elibera adeverinta din care sa rezulte ca persoana este apta d.p.d.v.psihologic pentru executarea functiei de judecator necesara inscrierii la concursul INM
Cel mai recent răspuns: dd2007 , utilizator 23:49, 26 Iunie 2011
Din cate cunosc, medicul de familie va trimite la specialist, care va testeaza si emite un certificat "apt psihic " sau medicul de familie elibereaza o adeverinta cu mentiunea "clinic sanatos si apt psihic", pe baza rezultatelor examinarii clinice si a cretificatului eliberat de specialist.
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
m.belu, utilizator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala pentru concurs angajare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Am solicitat de la medicul de familie o adeverinta medicala pentru inscrierea la un concurs de angajare. In adeverinta eliberata s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiica mea doreste sa se inscrie la un concurs pt ocuparea ... Arabela Iosifescu Arabela Iosifescu Buna ziua! Fiica mea doreste sa se inscrie la un concurs pt ocuparea unui loc de munca. Nu a platit asigurari de sanatate in ultimii 2 ani si nu sunt in cele ... (vezi toată discuția)