avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... personal minim in magazin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

personal minim in magazin

buna!va rog sa mi spuneti cati angajati minim ar trebui sa fie intr un magazin cu autoservire cu o suprafata de 50mp ,care are program pana la ora 23,si in care trebuiesc facute si multe acte?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 20:00, 27 Iunie 2011
Dupa parerea mea cel putin 3 angajati:D
Sau daca administratorul se descurca cu magazinul in 2schimburi cu 2angajati si face el toate actele(sau contabila).. e super.=D>.
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
iulia53, utilizator
va multumesc!eu ziceam minim doi.
de acord ca sa supravegheze magazinul si la casa de marcat ..dar actele toate
cine le face?:D
actele se fac tot de vanzator,recepti,retururi,proces verbal marfa expirata plus inchidere de zi cu registru casa, modalitati de plata si restul,toate actele se aseaza seara,pe ziua respectiva ,
poate sa ma oblige sa stau singur in magazin de la ora 15 la 23,30?mai ales ca este autoservire nu vinzi la geam si restul este inchis?

Alte discuții în legătură

Timp de munca Alin-Stefan Alin-Stefan Buna ziua! In legea 53/2003 Art 114 (1) spune asa: Durata maximă legală a timpului de muncă nu poate depăşi 48 de ore pe săptămână, inclusiv orele ... (vezi toată discuția)
Calcul ore suplimenatre Radu Aura Radu Aura Am o neclaritate si va rog sa ma ajutati: La calculul orelor suplimentare se foloseste nr. de ora lucratoare din luna respectiva sau nr.de ore in medie pentru ... (vezi toată discuția)
Exista ore maxime lucrate într-o luna căci mie îmi scade plata ... Emagabriela Emagabriela Exista ore maxime lucrate într-o luna căci mie îmi scade plata la ora în funcție de care ore am lunar ca să ma scoată în min pe economie, e legal? 5 ... (vezi toată discuția)