avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Legea 118/90 - urmasii refugiatilor politici
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Legea 118/90 - urmasii refugiatilor politici

Mama mea a beneficiat de legea 118/90 - refugiati politici din Chisinau - a decedat in 27 dec. 2010, vreau sa stiu daca am dreptul sa beneficiez de aceasta lege ca urmas. Mentionez ca sunt salariat si am 56 ani.

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de legea 118/90 ca urmaș ? Toni77 Toni77 Buna ziua,antonio ma numesc si am 42 de ani,tatăl meu (decedat)a fost deținut politic 3 ani si a beneficiat de legea 118/90.Pot beneficia ca urmaș de pensie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am inteles ca legea 189/2000 referitor la pensia de ... nirososo nirososo Buna ziua!Am inteles ca legea 189/2000 referitor la pensia de refugiat de fost modificată in 2020.Ma intereseaza daca pot beneficia de pensie de refugiat ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)