avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarii compensatorii in cazul pensionarii pe caz de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarii compensatorii in cazul pensionarii pe caz de boala? (politisti)

Legea nr. 285 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice

ART. 13
(1) În anul 2011, dispoziţiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, după caz, indemnizaţiilor la ieşirea la pensie, retragere, încetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea în rezervă nu se aplică.
(2) În anul 2011, prevederile alin. (1) nu se aplică în situaţia imposibilităţii menţinerii în activitate a persoanelor clasate inapt pentru serviciul militar ori încadrate în grad de invaliditate sau decedate.

In cazul iesirii la pensie pe caz de boala in 2011 a politistilor, conform articolului de mai sus (art. 13), se dau salarii compensatorii?



Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii pentru politistii pensionati pe caz de boala. BogdanChirovan BogdanChirovan Buna ziua. Asa cum reiese si din titlu m-ar interesa daca politistii care se pensioneaza anticipat ( in cazul de de fata pensie de boala), la varsta de 43 ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii sorinaga sorinaga Cum se stabileste cuantumul salariilor compensatorii in cazul pensionarii pe caz de boala a politistilor? (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii la pensionare pe caz de boala Florin36 Florin36 Buna seara..M-am pensionat de curand pe caz de boala,grad de invaliditate 3.Am fost functionar public cu statut special in cadrul Administratiei Nationale a ... (vezi toată discuția)