avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Termen pentru Raportari contabile semestriale la 30 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Termen pentru Raportari contabile semestriale la 30 iunie 2008 pentru societatile comerciale

Conform instructiunilor din programul aparut termenul de depunere a raportarilor semestriale la 30 iunie 2008 este 15 August 2008. Necazul cel mare este ca administratiile financiare nu au programe de preluare cel putin in judetele Alba si Maramures. Este foarte dubios sa apara programul de intocmire a acestor bilanturi si sa nu existe programe de preluare, iar termenul ...mai sunt 15 zile.
Ce draguti sunt cei de la ANAF! #-o

Rog mult daca cineva stie daca la alte administratii financiare din tara au programe de preluare a acestor raportari!
Multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2008
teleptean, utilizator
Cel mai recent răspuns: teleptean , utilizator 18:51, 30 Iulie 2008
In Bucuresti exista. Eu am predat raportarile la sectoarele 2,3,4 si 5 pe 21.07.2008.


Da Bucurestiul cu un pas in fata!
Inclin sa cred atunci ca problema este la cei de la administratiile financiare locale care nu stiu ca implementeze programul de preluare si spun ca nu le-a sosit programul de preluare; ca de majoritatea sunt in concediu! Nu de alta dar sa stiu pe cine se reclam ca asa nu se poate!
Am o firma in comuna Butimanu, jud Dambovita. I-am facut raportarea tot in jurul datei de 21.07. si din cate stiu a si predat-o. Asa ca... inclin sa cred ca in cazul prezentat de dvs. este vorba de comoditate din partea functionarilor administratiilor respective. Dar va intreb: este vorba de programul de preluare al raportarilor "simplelor" societati comerciale, sau decele ale societatilor de asigurari, de cele supravegheate de CNVM sau de BNR? Pentru ca atunci se schimba datele problemei.
Este foarte sigur doar Raportari contabile semestriale la 30 iunie 2008 pentru societatile comerciale cu raspundere limitata simple(mici srl uri) Doar nu de azi de ieri deun astfel de situatii
Programul de intocmire a situatilor financiare este disponibil pe www.mfinante.ro. De acolo il poate descarca oricine gratuit.
Dar problema este cu programul de preluare care dupa cum se vede nu l-au implementat cei de la administratiile financiare locale; mai precis la adm. fianciara Dragomiresti Jud. Maramures, Sighetu Marmatiei jud. Maramures, Cugir jud. Alba si probabil in majoritatea administratiilor din tara din alte judete.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2008
teleptean, utilizator
Da, intr-adevar, in acest caz nu au implementat ei programul de preluare. Am intrebat pentru ca in cazul celorlalte societati (cu exceptia celor de asigurare al caror program de intocmire a aparut de curand), nu a aparut nici programul de intocmire a raportarilor si atunci aveau o scuza. Dar asa... cum am spus mai sus, este vorba de comoditate. Puteti sa faceti o sesizare la minister, parerea mea.

Alte discuții în legătură

Este obligatorie depunerea bilantului semestrial in cazul unei sc suspendate banicaemilia banicaemilia Buna ziua, Firma a inceput suspendarea - inactivitatea- in oct 2010. Ce declaratii era obligatoriu de depus in 2011, pana cand maxim, si daca bilantul ... (vezi toată discuția)
Convocare comisie disciplinară prealabilă gabrielmarina21 gabrielmarina21 Bună ziua! În ultima perioadă,am tot fost hărțuit de către societatea la care lucrez. Aceasta constă în: 1. Meseria mea de bază este cea de ... (vezi toată discuția)
Anunt important: ordin 2234/2011 pentru aprobarea sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2011 a operatorilor economici  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b][i]In Monitorul Oficial nr. 483 din 07/07/2011 a fost publicat OMFP 2234 pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2011 a operatorilor ... (vezi toată discuția)