avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public

Buna ziua! As dori sa stiu dupa cat timp poate promova un functionar public expert I asistent 1 la functia de expert I principal 3? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 12:08, 30 Iunie 2011
LEGE nr. 188 din 8 decembrie 1999 privind Statutul funcţionarilor publici

ART. 65
(1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional se organizează de autoritatea sau instituţia publică, în limita funcţiilor publice rezervate promovării, cu încadrarea în fondurile bugetare alocate.
(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
c) să fi obţinut cel puţin calificativul "bine" la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
d) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarului public dupa revenirea din cc Diamondia Diamondia Buna ziua, intrebarea mea este cand poate promova in grad profesional imediat superior celui detinut, un functionar public revenit in aprilie 2013 din ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad florea elena florea elena Buna seara.Sunt inspector principal contabil (ultima teapta) la o primarie comunala din data de 25 Februarie 2009, atunci am primit avizul de la ANFP.Pana la ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)