Va multumesc daca imi dati un raspuns la urmatoarea problema; am solicitat rezilierea unilaterala a contractului conform art 7.1 si 7.1.1(vanzare imobil) cu furnizorul de servicii Romtelecom, mai platesc penalitati?
Va multumesc daca imi dati un raspuns la urmatoarea problema; am solicitat rezilierea unilaterala a contractului conform art 7.1 si 7.1.1(vanzare imobil) cu furnizorul de servicii Romtelecom, mai platesc penalitati?
Nu aveti de ce sa cereti rezilierea contractului, intru-cat rezilierea este exprimarea vointei unei parti de a inceta un contract la neexecutarea culpabila a obligatiilor celeilalte parti.
D-voastra aveti dreptul de a cere incheierea contractului din motive de forta majora. Lucru este prevazut chiar de lege, si in astfel de cazuri nu sunt permise penalizari.
Furnizorul/prestatorul de servicii poate cel mult sa va oblige sa continuati contractul la o adresa noua.
Abonamentul nu mai trebuie platit din momentul instrainarii imobilului, iar penalitati nu se vor plati.
Reziliere contract
adisss
Buna ziua,
Subiectul meu se refera la rezilierea unui contract intre o persoana fizica si o societate prestatoare de servicii (livrare si montare de geamuri ... (vezi toată discuția)