ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

kappauser 
	    	Utilizator

kappauser 
	    	Utilizator	    

ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

MADALINA ARMEANU	                   

SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
	                    MADALINA ARMEANU	                   

SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)

stevenson	                   

Societatea (srl) a fost dizolvata si a fost numit un lichidator de catre instanta . Ulterior , s-a intocmit un proiect de fuziune (conf.art.238 alin.(4) din ... (vezi toată discuția)
	                    stevenson	                   

Societatea (srl) a fost dizolvata si a fost numit un lichidator de catre instanta . Ulterior , s-a intocmit un proiect de fuziune (conf.art.238 alin.(4) din ... (vezi toată discuția)

amrita950	                   

Buna ziua,
1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente?
Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
	                    amrita950	                   

Buna ziua,
1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente?
Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)