avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuinta etajata tevile trec prin casa vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuinta etajata tevile trec prin casa vecinului

Bunin a ziua,

ma confrunt cu urmatoarea problema: locuiesc intr-o casa cu doua etaje, la etajul superior; tevile mele de apa si canalizare trec prin locuinta vecinului. Ma poamobil te debransa?
Mentionez ca acest imobil l-am mostenit atat noi cat si vecinul, iar la scoaterea din indiviziune nu s-a mentionat nimic de tevi. Ma puteti ajuta va rog?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 13:41, 4 Iulie 2011
dar aceste tevi nu sunt comune celor doua imobile, nu este aceeasi coloana sa apa, respectiv de canalizare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, locuiesc intr-un apartament cumparat de cativa ani ... Monica0505 Monica0505 Buna seara, locuiesc intr-un apartament cumparat de cativa ani unde este o problema cu tevile de apa si cu canalizarea. Dorim sa tragem apa separata pe ... (vezi toată discuția)
Reparatii coloana de apa dianacicero dianacicero Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vecina de dedesubt vrea sa schimbe coloana de apa verticala, deci cea comuna, la nivelul apartamentului ei si pretinde ca ... (vezi toată discuția)
Contorizare separata apa parter LucianMarian84 LucianMarian84 Buna ziua , stau intr-un bloc cu 4 etaje , o singura scara la parter. Din 10 Familii multe nu vor sa se contorizeze separat la apa (le vin zilnic copii , ... (vezi toată discuția)