avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta notificare L10 de la PMB-intarziere 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta notificare L10 de la PMB-intarziere 2 luni-ce e de facut ?

Am solicitat de la Primaria Municipiul Bucuresti o adeverinta notificare L10 pentru un apartament cumparat pe 112.Termenul de rezolvare dat de registratura a fost de 30 zile.Au trecut deja aproape 2 luni de la termen,registratura ma paseaza la Directia Juridica,la Directia Juridica nu raspunde nimeni la telefon,pe e-mail nici atat.In afara de asteptat mai exista vreo alta solutie ? Vreun avocat sau o firma specializati in asa ceva...

Alte discuții în legătură

In evidente figureaza doar cererea de restituire fara solutionare din anul 2001 pe legea 10/2001 dumioc2012 dumioc2012 vreau sa vand un apartament intr-o casa nationalizata.este achizitionat integral prin legea 112/aceasta lege este abrogata de Legea nr./2010- Voiculescu.am ... (vezi toată discuția)
Chirie teren exorbitanta - administratia fondului imobiliar - pmb dhaneeey dhaneeey Am un apartament cumparat pe Legea 112/1995. Aferent acestuia am o fisa de calcul pt terenul aferent acestui apartament. Plateam chirie vreo 40 de lei / luna ... (vezi toată discuția)
A obtinut cineva adeverinta de atestare conform ordinului mjlc nr. 606/2010? dana13 dana13 A obtinut cineva o atestare de la minister pentru consilier juridic? Ce acte cer si in ce termen elibereaza adeverinta? Multumesc. (vezi toată discuția)