avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie din Danemarca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie din Danemarca

buna ..lucrez an Danemarka de 4 ani ,mi-am adus familia aici de 2 ani de zile si beneficiaza automat de alocatie de aici .mi s-a spus ca pot sa i-au si retroactiv alocatie de aici din Danemarka pt cei 2 ani cat copii mi-au fost an tara.Asadar am fost la primarie aici si am facut actele ...le-au trimis de 4 ori de aici si nici un raspuns din Romania ..as vrea sa pot sa sun pe cineva ..undeva acolo sa-ntreb despre acte ..dar nu stiu unde si la ce institutie Poate ma puteti ajuta Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatia pt. un minor de 1an si 2 luni free1 free1 as vrea sa primesc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare..am depus dosarul pt alocatia copilului in varsta de 1 an si 2 luni la primaria de care apartin.am ... (vezi toată discuția)
Alocatii alinalaura04 alinalaura04 Buna tuturor. Va scriu din Spania unde perechea mea lucreaza in mometul de fata. In urma cu un an am nascut iar in vara cand am fost in tara pentru ... (vezi toată discuția)