de curand am obtinut functia de secretar de unitate administrativ teritoriala. va rog sa ma sfatuiti de unde as putea achizitiona un ghid sau un manual (chiar daca cerinta mea pare stupida) care sa ma ajute si sa ma indrume in activitatea pe care o voi desfasura. asa cum la achizitii publice exista un ghid cu modele si explicatii, banuiesc ca as putea gasi unul si pentru aceasta functie. mentionez faptul ca vreau sa fac totul foarte bine si corect mai ales ca sunt cea mai tanara din institutie si toti se asteapta ca eu sa gresesc:((. #-o va multumesc mult si astept cu nerabdare un raspuns
nu exista un ghid....va recomand multa munca, studiu cat cuprinde si atentie. asa, veti capata experienta...
ori de cate ori aveti nelamuriri...postati aici, si vom incerca sa va raspundem cu promptitudine, pana la urma, suntem colegi.
succes. :)
va multumesc mult. sper sa fie bine.:( oricum eu sunt o fire ambitioasa si nu cred ca voi da gres. faza e ca exercit aceasta functie prin delegare de atributii intrucat secretarul a iesit la pensie. normal aici sunt angajata ca si consilier juridic. pana voi organiza concursul voi ramane secretar. aceasta dispozitie e primarului mai trebuie comunicata si ANFP? trebuie obtinut avizul lor?
Aviz anfp
mirelamoldoveanu
Buna ziua!
Mi s-au delegat atributii de sef serviciu pana la ocuparea functiei prin concurs. Mentionez ca exercit aceste atributii de 2 luni de zile, timp in ... (vezi toată discuția)