avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale as dori un sfat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

as dori un sfat

Buna ziua,
De ceva timp am intrat intr-un mare impas finanaciar.Nu mi-am putut plati furnizorii ,nu sunt sume mari si nici multi furnizori ,dar nu le-am mai putut plati factura in intregime.Daca poate cineva sa ma ajute cu o idee sau cu un sfat .As putea sa incerc un imprumut pe societate,dar nu stiu cum si la ce banci ,sau chiar IFN-uri nu este o problema,sa apelez.Nu mai dispun de lichiditati,
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:16, 10 Iulie 2011
De ce nu va duceti personal la cateva banci sa studiati conditiile, dobanda si, dupa o atenta analiza/comparatie, sa hotarati?
Poate puteti face rost de bani vanzad ceva (o masina, daca aveti doua).
Daca aveti un spatiu inchiriat, va puteti lua unul mai mic cu o chirie mai mica.
Sa treceti cu bine peste acest impas! :)
Solicitati amanarea la plata si concentrati-va pe eficientizarea afacerii si pe vanzari.

Firmele cu probleme financiare nu primesc credite.
Cine crediteaza o firma insolvabila?

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
Albert Kurtyan, Consilier juridic
solicitati manarea la plata.
daca nu sunteti solvabil nici o banca nu va da credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea unei af sorinnel_25 sorinnel_25 As vrea sa stiu daca pe langa activitatea de baza a unei AF pot sa fie si alte activitati secundare (ca in cazul unui SRL). Care sunt avantajele/dezavantajele ... (vezi toată discuția)
Executare silită din cauza firmei de asigurare omniasig Șerban Călin Șerban Călin Bună ziua. Tatăl meu a făcut un credit pe firma sa la o bancă(IFN) pentru achiziționarea unui utilaj agricol (combină). Creditul urma a fi plătit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu card salarii aladina aladina salutare! am si eu o intrebare catre dvs., mai exact am un credit la [banca] pe care din diverse probleme nu l-am mai achitat de vreo 3 ani.iar akm trebuie sa ... (vezi toată discuția)