Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu card salarii

salutare!
am si eu o intrebare catre dvs., mai exact am un credit la [banca] pe care din diverse probleme nu l-am mai achitat de vreo 3 ani.iar akm trebuie sa imi fac un card de salarii la [aceeasi banca ].bineinteles ca [banca] mi-a vandut datoria la o firma de recuperare , firma d recuperare mi-a pus dobanzii usturatoare etc.o sa am probleme din cauza asta?ce se poate intampla?o sa imi ia bani d p card?ast un rasp urgent.va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 16:42, 3 Noiembrie 2011
Fiind un client cu credit neperformant si istorie de ”bad credit” s-ar putea ca banca să nu vă permită deschiderea altui cont sau să emită card. Este dreptul lor.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
Albert Kurtyan, Consilier juridic
poi da, dar practic eu nu mai am nici o legatura k ei, dak mi-au vandut datoria catre alta firma.
daca ati fi dvs patroana la banca ati mai gandi la fel?
Datoria a fost vanduta in paguba, iar banii nu ii vor primi niciodata.

asteptati-va la un refuz (justificat).

Alberto Kurtyan
sper sa fie totul ok, pt k eu imi platesc datoria catre cealalta firma.nuincerc sa ma scuz dar nu vad de ce nu mi-ar acorda acest card.oricum va multumesc pt rasp dvs.
Nici o problema in ceea ce priveste emiterea cardulului de salarii;banca vi-l va emite. Este modalitaea de a intra in posesia drepturilor dvs salarilale platite de catre angajator.Problema va fi , daca veti solicita extindere de card. Nu cred sa va aprobe extindere de card atribut specific cardurilor de salarii, avand in vedere istoricul de rau
platnic al bancii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla executare? axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de salariu ulise_noob ulise_noob cu data de 20.08.2010 mi-a inregistrat contractul de munca .Intrebarea mea este: Cand imi poate elibera prima adeverinta de salariu? Si aici ma refer la ... (vezi toată discuția)
Contract cu o firma vanduta ulterior juann juann Va salut ! Ridic o problema de drept comercial , cred. Firma X (furnizor) a incheiat cu firma Y (beneficiar)un contract comercial , firme Y depunand un BO ... (vezi toată discuția)