avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Instanta a declinat competenta de solutionare a cauzei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Instanta a declinat competenta de solutionare a cauzei in favoarea altei instante. Ce urmeaza?

Buna seara!
Am deschis o actiune in instanta in baza legii 554/2004 la care am primit ca solutie:
Admite exceptia necompetentei materiale.Declina cauza spre competenta solutionare Tribunalului Constanta. Nu stiu continuarea la aceasta solutie .
Ma puteti ajuta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tlefter , utilizator 20:06, 11 Iulie 2011
cauza dvs va fi judecata la trib. constanta la sectia contencios-administrativ. veti fi citat unde vi se va comunica nr de dosar si termenul de judecata.
Va multumesc din suflet si va doresc multa sanatate.
Lefter

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinare de competenta in favoarea tribunalului bucuresti cristiano73 cristiano73 Solutie: declina cauza în favoarea Tribunalului Bucureşti - Secţia civlă .Cazul se judeca la Arad.Caz:-anulare act emis de autorităţi publice locale 4890 ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna incheiere finala(dezinvestire) admite excepţia necompetenţei ... AAdriana8 AAdriana8 Ce inseamna incheiere finala(dezinvestire) Admite excepţia necompetenţei materiale funcţionale a Secţiei a II-a Contencios administrativ şi fiscal a ... (vezi toată discuția)
Competenta instantei nitmar nitmar Dosarul privind recursul la o contestatie la actele de executare in contradictoriu cu Financiarul (judecat la fond de Judecatorie) a fost trimis de la ... (vezi toată discuția)