avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... competenta instantei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

competenta instantei

Dosarul privind recursul la o contestatie la actele de executare in contradictoriu cu Financiarul (judecat la fond de Judecatorie) a fost trimis de la registratura gresit la instanta comerciala in loc de instanta de contencios adm si fiscal a Tribunalului. Solicitasem ambele parti judecarea cauzei in lipsa si am primit citatie sa ma pronunt pentru urmatorul termen asupra naturii juridice a cauzei.
Art. 10.din LEGE nr. 554 /2004 e suficient ca motivatie in drept pentru a solicita trimiterea dosarului la instanta de contencios?
Cel mai recent răspuns: nitmar , utilizator 08:01, 7 Octombrie 2011
Art.10 alin.1 din Legea nr.554/2004 stabileste exact care este competenta sectiilor de contencios administrativ ale Tribunalelor sau ale Curtilor de apel... prin urmare, puteti ridica exceptia necompetentei materiale.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce instanta e competenta?? nicoleta_85 nicoleta_85 inca de la inceput imi cer scuze daca nu postez subiectul la categoria corespunzatoare.. Vreau sa solicit instantei de judecata sa oblige o institutie a ... (vezi toată discuția)
Instanta a declinat competenta de solutionare a cauzei in favoarea altei instante. ce urmeaza? tlefter tlefter Buna seara! Am deschis o actiune in instanta in baza legii 554/2004 la care am primit ca solutie: Admite exceptia necompetentei materiale.Declina cauza spre ... (vezi toată discuția)
Cine are competenta materiala- tribunalul sau judecatoria oanaccs oanaccs Speta este urmatoarea: A.L( politist )cheama in judecata institutia publica intrucat i s-a sistat acordarea compensatiei de chirie deoarece nu a ... (vezi toată discuția)