avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... competenta instantei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

competenta instantei

Dosarul privind recursul la o contestatie la actele de executare in contradictoriu cu Financiarul (judecat la fond de Judecatorie) a fost trimis de la registratura gresit la instanta comerciala in loc de instanta de contencios adm si fiscal a Tribunalului. Solicitasem ambele parti judecarea cauzei in lipsa si am primit citatie sa ma pronunt pentru urmatorul termen asupra naturii juridice a cauzei.
Art. 10.din LEGE nr. 554 /2004 e suficient ca motivatie in drept pentru a solicita trimiterea dosarului la instanta de contencios?
Cel mai recent răspuns: nitmar , utilizator 08:01, 7 Octombrie 2011
Art.10 alin.1 din Legea nr.554/2004 stabileste exact care este competenta sectiilor de contencios administrativ ale Tribunalelor sau ale Curtilor de apel... prin urmare, puteti ridica exceptia necompetentei materiale.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce instanta e competenta?? nicoleta_85 nicoleta_85 inca de la inceput imi cer scuze daca nu postez subiectul la categoria corespunzatoare.. Vreau sa solicit instantei de judecata sa oblige o institutie a ... (vezi toată discuția)
Instanta a declinat competenta de solutionare a cauzei in favoarea altei instante. ce urmeaza? tlefter tlefter Buna seara! Am deschis o actiune in instanta in baza legii 554/2004 la care am primit ca solutie: Admite exceptia necompetentei materiale.Declina cauza spre ... (vezi toată discuția)
Cine are competenta materiala- tribunalul sau judecatoria oanaccs oanaccs Speta este urmatoarea: A.L( politist )cheama in judecata institutia publica intrucat i s-a sistat acordarea compensatiei de chirie deoarece nu a ... (vezi toată discuția)