avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sesizare ITM Constanta in legatura cu nersepectarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sesizare ITM Constanta in legatura cu nersepectarea CCM dela DMHI Mangalia

Vreau sa intreb daca exista o modalitate de remitere a sesizarilor (reclamatiilor) catre ITM Constanta online. Si daca da care este procedura ?

Alte discuții în legătură

Cine stie unde pot reclama un patron care nu-si plateste angajatii ? agjnhjowrtigk agjnhjowrtigk va rog mult sa ma ajutati, poate gasesc ajutor la dumneavoastra. ce pot sa fac cu patronul meu ca de 2 luni nu ma plateste si asta nui problema noua am 3 ani ... (vezi toată discuția)
Cartile de munca mosneanu mosneanu intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)
Hartuirea la locul de munca. care este termenul în care o unitate ... Dan1963 Dan1963 Hartuirea la locul de munca. Care este termenul în care o unitate trebuie sa declare la ITM o sesizare de hartuire și care este termenul de soluționare? (vezi toată discuția)