avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari Virtuale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari Virtuale

Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: "ce piz**m*** mai faci m***'', " ba vb ca te ia dra** cand te prind", "ba daca mai faci figuri va omor pe toti", "dar sa te feresti candd mergi pe str" si multe altele de agest gen.Ce as putea face in aceasta situatie?

Nu cunosc despre cine este vorba, nu a vrut sa se prezeinte si ma gandesc ca in caz voi fi amenintat si pe strada sau chiar lovit, s-ar putea face ceva.

Doresc sa mentionez faptul ca sunt minor, iar respectiva persoana cred ca nu este majora.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 22:52, 22 Iulie 2011
sa-ti schimbi adresa de messenger e solutia cea mai eficienta pt tine.
As putea sa-i dau ignor, doar ca am avut probleme cu niste baieti dintr-un cartier fara sa fac eu ceva.Mi-a atras atentia " va omor pe toti " si ma gandesc, in caz ca voi fi amenintat si in realitate, nu doar virtual, si chiar lovit, ce as putea face?
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
osyk, utilizator
in privinta messului, poate fi o greseala, deocamdata ignorati mesajele.
daca va scrie numele, aflati de cine e vb, va ameninta si pe strada..etc, mergeti la politie insotit de unul din parinti si depuneti plangere
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
gi-jane2, moderator
vei vedea atunci ce vei face. momentan nu poti depune nicio plangere la politie atata vreme cat nu stii cine te ameninta.
de ce nu ? nu il pot identifica?

Alte discuții în legătură

Amenintari pe messenger alexandru778 alexandru778 am si eu o intrebare daca cineva ma amenninta si imi scrie pe messenger amenintarile,eu daca fac o poza la desktop unde se vede ce scrie el, e o buna proba ... (vezi toată discuția)
Yahoo ca proba asatuka asatuka E vorba de un scandal, in urma caruia am suferit o vatamara corporala - 35 zile IML. Anumite persoone m-au acuzat ca am conversat nu stiu eu ce pe Yahoo! ... (vezi toată discuția)
Arhiva yahoo messenger - proba sau nu in instanta? xuser xuser La prima vedere oricine e tentat sa zica ca nu constitue proba in instanta, pentru ca orice se gaseste pe calculatorul cuiva poate fi modificat.Cu un program ... (vezi toată discuția)