avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cine trebuie sa reclame?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cine trebuie sa reclame?

Buna ziua! S-a furat apometrul asociatiei noastre de proprietari acum vreo 2 luni. Am trecut pe la asociatie sa platesc intretinerea si am intrebat daca a fost prins hotul (ca sa fac conversatie cu presedintele :(). Mi-a spus ca nu a anuntat furtul la politie ca oricum nu va fi prins. Sunt de acord ca n-o sa-l prinda, dar nu era cazul sa faca o sesizare? Probabil sunt naiva, dar ma revolta ca nu s-a reclamat, mai ales ca era un bun comun. Imi vine sa-l reclam eu pe presedinte, dar e cazul???
A fost anuntat furnizorul de apa, s-a pus un alt apometru pe care l-am platit din nou (inclusiv manopera). Furnizorul de apa a spus ca este raspunderea proprietarilor asa ca nu acesta trebuia sa faca sesizare.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2011
andreea.voicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 16:46, 23 Iulie 2011
Apometrul despre care vorbiti nu poate fi al as. prop., ci al furnizorului de apa. Acolo trebuie anuntat, daca nu deja au observat cititorii lor acest lucru.
Insa, este posibil ca si asociatia sa mai aiba un contor, in serie cu cel al furnizorului. Ei, daca acesta a fost furat, atunci, sigur, presedintele trebuie sa faca sesizarea la org. de politie. Nu este treaba lui ca-l prinde pe faptas sau nu... Puteti anunta si dvs., mentionand ca acum ati observat.
orice furt trebuie reclamat, daca nu o faceti sunteti complici, tainuitori, instigatori... depinde de atitudine!

hotararea va apartine, insa, nimeni nu e mai presus de lege!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt nereclamat chinook chinook Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie: Acum vreo 3-4 luni am fost anuntati ca s-a furat apometrul scarii de bloc unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Pausalul adelasirghie adelasirghie Stau la parter, in sectorul 3, iar contorul apa calda bucatarie s-a blocat din cauza mizeriilor de pe coloana comuna. Nu e prima data. Administratia nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Consum apa anonim_71 anonim_71 La citirea apometrelor,administratorului i s-a parut ciudat ca in 3 luni nu am consumat nici macar 1mc de apa rece si a spus ca nu va lua in considerare ce ... (vezi toată discuția)