AndreeaBeel	                   

Buna ziua,
Am incheiat un contract de cesiune de creante cu o societate( debitoare). S-au respectat conditiile de publicitate, fond forma etc. Nelamurirea mea ... (vezi toată discuția)
	                    AndreeaBeel	                   

Buna ziua,
Am incheiat un contract de cesiune de creante cu o societate( debitoare). S-au respectat conditiile de publicitate, fond forma etc. Nelamurirea mea ... (vezi toată discuția)

balteanu valentin	                   

Institutia Statului A are de primit de la SC X SRL suma de 300.000 euro (creante bugetare preluate).
   Aceeasi institutie a Statului imi datoreaza mie, SC ... (vezi toată discuția)
	                    balteanu valentin	                   

Institutia Statului A are de primit de la SC X SRL suma de 300.000 euro (creante bugetare preluate).
   Aceeasi institutie a Statului imi datoreaza mie, SC ... (vezi toată discuția)

vasioanaro	                   

o societate care o contractat un credit la o banca a fost in insolventa si apoi a intrat in faliment. Banca nu s-a inscris cu garantia la masa credala( ... (vezi toată discuția)
	                    vasioanaro	                   

o societate care o contractat un credit la o banca a fost in insolventa si apoi a intrat in faliment. Banca nu s-a inscris cu garantia la masa credala( ... (vezi toată discuția)