avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte pentru bar + magazin mixt in mediu rural
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte pentru bar + magazin mixt in mediu rural

Poate sa-mi spuna cineva exact care ar fi procedura si actele necesare pentru functionarea unui bar + magazin mixt in mediu rural?

Avem firma infiintata in 2009 cu activitatea suspendata temporar, caen principal 4639 - comert nespecializat de alimente bauturi si tutun. In actul constitutiv exista ca obiect secundar de activitate 47xx pentru magazin si 5630 pentru bar.
Am incheiat un contract de comodat pe spatiu, avem doar copie de pe autorizatia de construire, imobilul are destinatia facuta. Este bun acest act la registrul comertului?
Trebuie sa deschidem punct de lucru la adresa respectiva, si trebuie actualizat actul constitutiv?
Fiind in mediu rural, nu exista apa curenta, canalizare, bransament la gaz. In aceste conditii ce autorizatii sunt necesare? Avizul PSI exista pentru spatiu, trebuie aviz separat pentru firma noastra?
Daca vrem sa tinem deschis barul pana la orele 1-2 noaptea la sfarsit de saptamana?
Daca puteti sa ma lamuriti si daca am omis ceva va rog sa-mi spuneti. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Reluare activitate la punct de lucru nou si autorizatii Junior 24 Junior 24 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie si as dori niste raspunsuri cat mai concrete daca se poate: - avem un srl cu trei asociati care momentan are ... (vezi toată discuția)
Autorizatii societati comerciale DanelS DanelS Sunt in curs de infiintare al unui S.R.L. cu obiect de activitate principal cod CAEN 4711 - comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala liliche liliche comert cu marfuri alimentare si nealimentare dar si cafe bar. ce cod (uri) ar fi ? (vezi toată discuția)