Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

bunicii mei,parintii mamei mele(care este decedata)au 3 copii,ramasi numai 2 in viata. dupa decesul lor,eu,fiind copilul ficei decedate intru in drepturi egale cu ceilalti 2 ramasi in viata(adica au ramas unchiul si matusa)?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 22:44, 29 Iulie 2011
Da, dvs si fratele dvs , ca parca aveti si un frate.... Veti in locul mamei dvs la succesiune, prin reprezentare, deci la decesul bunicilor dvs mostenirea se va imparti in 3 parti egale. Cate 1/3 fratii mamei si dvs si fratele impreuna 1/3 adica 1/6 fiecare!

Vad ca sunteti passionate de mosteniri nedeschise!
sant suparata,nervoasa.:((.va multumesc din suflet pt raspunsuri. mi-ati luat o piatra de pe inima mai ales la prima discutie. va multumesc:(
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune? goghita goghita Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Pe titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care ... Buța Nelu Buța Nelu Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)