avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua,as dori sa stiu cum ma pot pensiona pe caz de boala.In 2009 am suferit o operatie pentru neoplasm rectal si am anus contra naturii permanent.Am avut concediu medical 8 luni dupa care am revenit la serviciu.In prezent am 48 de ani si 25 de ani vechime.Mentionez ca nu am mai facut alt tratament dupa operatie pentru ca nu a fost necesar.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: maia1956 , utilizator 23:53, 3 August 2011
Luati legatura cu un medic specialist in problema de sanatate pe care o aveti.........acesta va poate ajuta cu intocmirea dosarului de pensionare.........succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare pentru cancer mamar stadiu 3 mariana suteanu mariana suteanu buna ziua,sunt diagnosticata cu cancer mamr gr 3,fac sedinte de chimioterapie,apoi operatia,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala vand varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ContSters215557 ContSters215557 buna seara, as dori daca este posibil sa ma indruma careva,in urma cu un an am fost diagnostificata cu neoplasm am urmat tratamentul aferent dar perioada de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ContSters185131 ContSters185131 BUNA ZIUA, o persoana care din pacate sufera de neoplasm,beneficiaza de concediu medical,dupa care la terminarea acestuia este nevoita sa se intoarca in ... (vezi toată discuția)