CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Este greu de spus la modul clar fara a se analiza in concret situatia.
Fiind vorba de fapte concurente va trebui facuta contopirea pedepselor.
In functie de noua pedeapsa aplicata se va stabili si ceea ce se va intampla.
Vorbiti cu avocatul dvs. intrucat el are toate datele problemei.
Ideal ar fi ca vechia fapta sa fie sanctionata printr-o hotarare definitiva pana la momentul in care va iesi liberat conditionat ( daca va iesi intrucat exista doua variante).
Daca nu se va intampla asa este foarte probabil sa fie din nou incarcerat o perioada de timp...
Conteaza foarte mult ce pedeapsa se va aplica in acest proces.Este de preferat sa se aplice o pedeapsa cat mai mica ( sa zicem 2 ani).
Daca se aplica o pedeapsa de 5 ani vor fi probleme intrucat va mai avea de executat...
De aceea va recomandam sa vorbiti cu avocatul dvs. deoarece el trebuie sa faca socotelile ( calculele se fac in concret...si nu in mod generic...).
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
			 nans 
	    	Utilizator

nans 
	    	Utilizator	    

chestiunea cu contopirea ca trebuie facuta in cadrul celui de-al doilea proces.Este singura varianta ca sa nu ajunga sa se execute al doilea mandat de executare.
 nans, utilizator
 nans, utilizator 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Este greu de spus la modul clar fara a se analiza in concret situatia.
Fiind vorba de fapte concurente va trebui facuta contopirea pedepselor.In functie de noua pedeapsa aplicata se va stabili si ceea ce se va intampla.
Vorbiti cu avocatul dvs. intrucat el are toate datele problemei.
Ideal ar fi ca vechia fapta sa fie sanctionata printr-o hotarare definitiva pana la momentul in care va iesi liberat conditionat ( daca va iesi intrucat exista doua variante).
Daca nu se va intampla asa este foarte probabil sa fie din nou incarcerat o perioada de timp...
Conteaza foarte mult ce pedeapsa se va aplica in acest proces.Este de preferat sa se aplice o pedeapsa cat mai mica ( sa zicem 2 ani).
Daca se aplica o pedeapsa de 5 ani vor fi probleme intrucat va mai avea de executat...
De aceea va recomandam sa vorbiti cu avocatul dvs. deoarece el trebuie sa faca socotelile ( calculele se fac in concret...si nu in mod generic...).
 florin_tzache	                   

daca o pers este condamnata in italia si el are un mandat de executare definitiva in romania,poate fi transferat din italia in romania si sa se faca contopire ... (vezi toată discuția)
	                    florin_tzache	                   

daca o pers este condamnata in italia si el are un mandat de executare definitiva in romania,poate fi transferat din italia in romania si sa se faca contopire ... (vezi toată discuția)

CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Avem asa :
1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani.
2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)
	                    CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Avem asa :
1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani.
2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)

Gherman Adrian	                   

Buna ziua , 
am un proces pe rol voi fii condamnat sigur cu executare faptele sunt din 2008- 2012, eu am fost condamnat in 2014 definitiv la 3 ani 6 luni in ... (vezi toată discuția)
	                    Gherman Adrian	                   

Buna ziua , 
am un proces pe rol voi fii condamnat sigur cu executare faptele sunt din 2008- 2012, eu am fost condamnat in 2014 definitiv la 3 ani 6 luni in ... (vezi toată discuția)