nans a scris:
Dle Claudiu inchei aici discutia cu dvoastra pt ca nu vorbim aceeasi limba!
In speta pe care v-am alaturat-o vedeti exact despre ce este vorba.. si cum s-a solutionat!!
Mai departe.. e pura fabulatie iar ce scrieti dvoastra este fara nici un suport.
Dna Popescu in speta de mai sus mai intai dl s-a liberat conditionat, dupa s-a emis mandat cu diferenta dintre ce a executat, au ramas 99 zile si acelea nu s-au mai executat pentru ca s-a mentinut liberarea conditionata si pct. Cum spuneti dvoastra, ar mai executa diferenta, dar prin liberarea conditionata, nu.
Eu nu inteleg de ce nu va documentati inainte, si veniti cu o speta reala, si nu cu presupuneri!
Cum spuneti dvoastra, este exact opusul a ce trebuie!
Este evident faptul ca nu ati inteles aproape nimic din tot ce am scris.
Spre deosebire de dvs. am avut cazuri concrete.
In timp ce dvs. incercati sa aflati eu deja stiu.
Nu este nimic opus fata de ceea ce am scris eu.
Dar...poate ca vorbim limbi diferite...
Ati primit raspunsuri avizate si complexe atat de la mine cat si de la omul cu ciocanul si de la o doamna avocat adica de la oameni care au si teorie si practica judiciara la baza...
Cateodata este o adevarata risipa de timp sa raspundem unui user dar ma bucura faptul ca nu public un mesaj doar pentru un user ci pentru toti cei care vor avea nevoie in viitor.Spun aceasta cu speranta ca daca dvs. nu ati inteles vor intelege altii...in viitor...