avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Alipire si actualizare - ajutor!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Alipire si actualizare - ajutor!!

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in urmatoarea problema pentru ca nu reusesc sa ma mai descurc cu multitudinea de acte care mi se cer: sunt proprietarul a doua parcele care sunt ipotecate pentru un credit. Pe aceste parcele am avut o serie de constructii pe care le-am demolat. Demolarea s-a facut cu acordul bancii in favoarea careia sunt ipotecate imobilele, cu autorizatie de demolare etc. Cred ca imediat dupa aceste demolari ar fi trebuit sa fac o actualizare a documentatiei cadastrale si sa sterg din CF constructiile demolate. Din lipsa de bani, nu am facut asta atunci. Pe cele doua parcele am ridicat o hala si pentru a o intabula, trebuie sa fac alipirea/comasarea parcelelor (cu acordul bancii, bineinteles). Pot sa fac acum si alipirea si actualizarea in CF? De ce acte am nevoie?
Cei care fac documentatia cadastrala spun ca imi trebuie un nou acord al bancii prin care aceasta imi da permisiunea sa radiez din CF imobilele demolate. Dar am acordul pentru demolare. Nu e suficient? Pentru ce mai imi trebuie un nou acord?! In baza carei legi?! Nu este actualizarea in CF o consecinta fireasca a schimbarii unei situatii de fapt?
Sper sa ma puteti lamuri, pentru ca nu reusesc sa mai inteleg hatisul asta de cerinte care ingreuneaza intreaga procedura.

Alte discuții în legătură

O speta conliviu conliviu Ipoteza de lucru: Un SA a avut in proprietate un imobil (teren + constructii). La un moment dat, a procedat la dezmembrarea imobilului in x loturi. ... (vezi toată discuția)
Parcelare teren Irina.Stefanescu Irina.Stefanescu Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am luat cu sora mea 10 ari de teren pe care i-am impartit in 2. Pe parcela noastra am inceput sa facem deja ... (vezi toată discuția)
Alipire terenuri - procedura notariala ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua, Vrem sa alipim 2 parcele de teren, insumand aproape 3000 mp. Motivul fiind obtinerea unui front mai mare. Nu ne-a cerut nimeni sa facem asta, dar ... (vezi toată discuția)