Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua.Sotia mea a plecat de acasa in chirie impreuna cu fetita(9 ani) in in luna aprilie.Motivul-diferente de caracter si distantare in timp.In iunie a inaintat si proces de divort.Apartamenul pe care-l avem acum l-am cumparat anul trecut in august astfel - 15000 eu din vinzarea unui apartament pe care l-am avut inainte de casatorie eu si 37000 eu - un credit facut la banca,pe numele meu,dar la care e trecuta si ea ca garant.Am mai facut imbunatatiri in apartament-CT,TMP,G,F,sanitare din bani tot din vanzarea apartamentului meu.
Mobila o avem din alt credit.Pe ea nu o mai intereseaza nimic.A zis ca nu are nevoie de nimic.Ideea e ca daca stiam ca va pleca,nu mai faceam tot efortul asta financiar...
Creditul la aprtament l-am platit de la inceput din salariul meu,la mobila platind ea,dar dupa ce a plecat,am ramas cu ambele eu:(
Intrebari-
1.Se poate face partajul in procesul de divort pe care-l avem pe rol?Abia a fost primul termen,in iunie,urmatorul e in septembrie.
2.Daca da,se poate rezolva cu o tranzactie in care sa spuna ca nu are pretentii la apartament si mobila?
3.In caz ca nu vrea tranzactie,ce drepturi are la apartament?
Va multumesc.