avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre REVISAL

Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai au inregistrari noi vor depune noua versiune atunci cand vor avea inregistrari?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ioana Ulmanu , Consultant resurse umane 20:32, 11 August 2011
Absolut toti angajatorii, vor trebui sa insereze in noua varianta Revisal toti salariatii ale caror contracte nu au fost incetate pana in data de 01.08.2011, inclusiv salariatii cu cim suspendate. Inregistrarea se face in ordinea angajarii.
Dar in varianta noua nu vom introduce de mana toti salariatii ci vom importa din varianta veche, nu? Pana la publicarea versiunii noi, putem sa nu testam varianta oferita de ITM? Eu nu am facut nimic pana acum; am operat pe varianta veche pe care am transmis-o la ITM>
Exista vreo data limita pana la care se transmite Revisalul? Ma refer la angajatorii care au contracte in derulare.
Multumesc frumos!
ulmanuioana a scris:

Exista vreo data limita pana la care se transmite Revisalul? Ma refer la angajatorii care au contracte in derulare.
Multumesc frumos!


1. Pentru salarii , termenul este de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a HG nr.500/2011.
2. Pentru c.i.m. suspendate nu exista stabilit un anumit termen.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar pentru CIM aflate in derulare? Intelesei ca absolut toti angajatorii trebuie sa completeze si sa transmita noa versiune Revisal. Eu am deja un angajat. Cand l-am angajat am completat si transmis vechea versiune a Revisal. De cand l-am angajat si pana acum n-s survenit nicio marire de salariu, suspendare a CIM sau alte modificari ale CIM, care trebuie trecute in Revisal. Intrebarea mea este: eu, ca angajator, trebuie sa completez si sa transmit noua verisune a Revisal, cu datele din vechea versiune? Sau noua versiune trebuie sa o completez si sa o transmit numai in situatia in care apar noi modificari?
Asta nu inteleg eu.........

Alte discuții în legătură

Ce salariu trec in aplicatia revisal conf. hg 500/2011? Elssa Elssa Am instalat aplicatia Revisal si din ce vad atunci cand dau preluare angajati din varianta veche imi ia fiecare angajat in parte si trebuie sa completez ... (vezi toată discuția)
Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Revisal hg500/2011 brinzaru brinzaru - In momentul transimerii noului Revisal datele incarcate trebuie sa fie cele din 01 august 2011 sau datele din momentul transmiterii? Mentionez ca toate ... (vezi toată discuția)