avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... An constructie impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

An constructie impozit

Buna ziua

Am sesizat la Serviciul de taxe si impozite ca apartamentul meu de bloc figureaza construit in 1991 desi este dat in folosinta in 1983. Influenteaza calcul impozitului datorat semnificativ ?

Alte discuții în legătură

Calcul impozit apartament gro013 gro013 Buna ziua, As dori sa stiu daca in calculul impozitului pentru un apartament la bloc se tine cont de anul constructiei blocului. Blocul in care locuiesc este ... (vezi toată discuția)
Cum se contestă situația de încălcare a dreptului de folosiță ... Virgiliu Lustun Virgiliu Lustun Cum se contestă situația de încălcare a dreptului de folosiță legală următoare? În forum/discutie_752829 din februarie am arătat că în 1983, ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza apartament nostradamus nostradamus Buna ziua, ma aflu in situtia de a nu putea vine un apartament deoarece lipseste cota indiviza. Primaria sustine ca nu detine respectivul teren, asa cum reise ... (vezi toată discuția)