avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale S R L SUSPENDAT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

S R L SUSPENDAT

Buna ziua am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati ,am un SRL DIN 2004l-am infintat ,,dar a trebuit sa plec l-am lasat administrator pe un var cu procura facuta la notariat ,,dar nu a facut nimic pe el anul trecut am fost in tara si am vrus sa il suspend mi s-a aprobat de la Camera de comert dar cind am facut cerere de suspendare la circa financiara dinsi nu mi-au aprobat deoarece m-au pus sa platesc impozitul forfetar ..mentionez ca nu l-am platit am lasat toata documentatia asa pina in prezent ,,acum vreau sa il deschid din nou sa ii schimb domeniu de activitate intrebarea mea este ..daca il redeschid credeti ca nu imi da aprobare pina nu platesc acel impozit sau credeti ca primesc vro amenda ca l-am lasat asa nu am mai depus nimic la circa financiara de un an dar nici la sediu nu mi-a venit nimic vro amenda sau penalizare ,,,credeti ca as mai putea sa il deschid cu alt cod caen?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:09, 16 August 2011
La registru veti putea inregistra reluarea activitatii, deasemenea schimba codul CAEN.
Dar cu administratia financiara e altceva, aveti obligatia de plata a impozitului forfetar pt. perioada din intervalul 1.05.2009 - 30.09.2010 in care firma nu a fost suspendata, plus penalitati de intirziere, plus amenzi pt. nedepunere declaratii in termen.
Intrebare: aveti vreun interes sa pastrati firma? Daca nu cel mai simplu ar fi sa infiintati un nou SRL.
puteti sa-l deschideti
Buna ziua va multumesc pentru raspuns ,,stiti cam cit sunt penalizarile si daca il las asa si deschid alt srl nu se vede ca mai am unu ..mai este legea in viguare la impozitul forfetar?..normal imi trebuie acest S R L deoarece am multe pe el care pot scoate bani pe penalizarea asta este problema ca ,,daca as vrea un alt SRL nu am sediu unde sa il fac cum pot face un alt ?
Faceti o vizita pe la ANAF pentru ca s-ar putea sa aveti surprize: in cazierul dvs. fiscal sa fie inscrisa inactivitatea fiscala, in acest caz nemaiputand sa infiintati o noua firma pana la rezolvarea acestei probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare/radiere societate din oficiu Adrian84 Adrian84 Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie, intrebarea mea este ce se poate intampla: In anul 2008 fiind student in anul doi am infiintat un SRL beneficiind ... (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)