avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Ce avantaje au consilierii juridici?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Ce avantaje au consilierii juridici?

unde se angajeaza?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:44, 26 August 2011
In primul rand trebuie f bine citita legea consilierilor juridici in legatura cu organizarea profesiei. Pe urma, dupa ce se organizeaza si se pun la punct cu pregatirea profesionala, se angajeaza pe unde gasesc o oferta de loc de munca sau pe unde au pile si relatii. Mai putin la stat, dar nu e exclus. Avantaj, cei ce gasesc un loc de munca.
In rest, NUMAI DE BINE !!!
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP, Avocat
as fi vrut un raspuns mai la obiect nu asa general gen se angajeaza pe unde pot ,cei care au informatii pot posta mesaje pe forum de discutii,mersi
sbdcl a scris:

unde se angajeaza?
l

Se pot angaja fie in sectorul privat, fie in sectorul bugetar.

De asemenea, se pot inscrie la concursul de admitere in barou , magistratura sau notariat ori pentru executor judecatoresc , daca indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru admiterea in aceasta profesie.

de exemplu unde sunt angajati consilieri juridici ,exemple,cum s au prins angajat in acel post?mersi
Consilieri juridici pot fi angajati la SRL, SA etc ... sau la institutii sau autoritati publice (Guvern, Primarii, Prefecturi , Biblioteci Judetene etc.) ...angajarea in sectorul privat se face direct , pe cand in sectorul bugetar prin examen sau concurs.

Alte discuții în legătură

Imposibil sa iti incepi cariera de jurist cristiancraioveanu cristiancraioveanu Poate s-a mai discutat pe acest subiect, poate nu, dar deja sunt intr-o situatie care imi sfideaza inteligenta. Inteleg ca firmele sa isi doreasca numai ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni consilier juridic? Stanciulescu_Roxana Stanciulescu_Roxana Sunt studenta a Facultatii de Drept din Sibiu si mai am putin si termin facultatea.In prima faza m-am gandit sa ma indrept spre functia de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)