avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Asigurare locuinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Asigurare locuinta

Buna ziua,
Eu nu mi-am facut asigurarea obligatorie pentru locuinta( din lipsa de timp) Acum insa doresc sa fac o asigurare privata pentru locuinta.
M-ar interesa sa aflu daca in acest caz mai risc amenda ca nu am facut asigurarea obligatorie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 14:08, 21 August 2011
Nici acum nu e tarziu sa va faceti o asigurare obligatorie pentru locuinta sau una facultativa (privata cum ii spuneti dumneavostra desi nu e termenul cel mai indicat) dar care sa cuprinda si acoperirea celor trei riscuri de calamitate naturala (cutremure, inundatii si alunecari de teren).
Multumesc pentru raspuns si info.
Orice asigurare facultativa in prezent acopera si cele cuprinse in cea obligatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintelor dellux dellux Daca am incheiat o asigurare facultativa a locuintei de 17 euro trebuie sa am si asigurarea obligatorie PAD ? (vezi toată discuția)
Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta marbostgms marbostgms [b]Am facut un imprumut la banca si am girat cu casa. Banca, printr-o firma de asigurari mi-a facut asigurare pe casa. In asigurare sunt cuprinse si cutrenurul ... (vezi toată discuția)