Alina Borza 
	    	Avocat

Alina Borza 
	    	Avocat	    

Alina Borza 
	    	Avocat

Alina Borza 
	    	Avocat	    

mtrufin	                   

:(
buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat
am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)
	                    mtrufin	                   

:(
buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat
am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)

Radu Culcea	                   

Comodantul este persoana fizica , iar comodatarul persoana juridica.Poate deduce comodatarul,persoana juridica, cheltuielile,implicit tva-ul la cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
	                    Radu Culcea	                   

Comodantul este persoana fizica , iar comodatarul persoana juridica.Poate deduce comodatarul,persoana juridica, cheltuielile,implicit tva-ul la cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)

retromusculo	                   

Am dreptul in calitate de  comodatar Intreprindere Familiala sa pot ,, subinchiria\\" o parte din spatiul primit de la comodant daca acesta este de acord? (vezi toată discuția)
	                    retromusculo	                   

Am dreptul in calitate de  comodatar Intreprindere Familiala sa pot ,, subinchiria\\" o parte din spatiul primit de la comodant daca acesta este de acord? (vezi toată discuția)