avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Loviri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Loviri

Buna seara ma numesc Florin . Ieri dimineata in jurul orei 7:30 am iesit in fata blocului cu cainele acolo erau 5 indivizi veniti de la o nunta in stare de ebrietate acestia m-au luat la bataie fara nici un fel de motiv am chemat politia acestia mi-au luat datele si mie si unui martor si ma trimis la spital acolo am fost internat pentru o zi mi-a fost cusut obrazul am fost lovit si in mai multe zone a corpului . Apoi am mers cu biletul de externare si diagnosticul la medicina legala pentru un certificat medico-legal , apoi la sectia de politie sa depun o plangere . Am reusit sa retin nr de imatriculare al autoturismului cu care au plecat , acum astept sa imi iasa certificatul medico legal sa il depun si pe acela la politie . Vreau sa merg cu ei pana in instanta. Exista vre-o sansa ca acestia sa fie cercetati penal ? Am inteles de la anumite persoane ca pentru cativa pumni si o cusatura nu pot face mare lucru si acestia vor iesi basma curata :( este posibil asa ceva?:sorry:
Incadrarea juridica se va face doar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care medicul legist vi le va acorda.Este vorba de o infractiune,fara doar si poate,fie ea loviri si alte violente sau vatamare corporala,etc.Nu mai ascultati orice neavenit.
Sa fie cercetati penal da, exista toate sansele.Depinde de mai multi factori daca se va ajunge pana la judecata. Dvs. sa faceti declaratie de constituire parte civila, solicitand despagubiri .
Insa va puteti si intelege cu faptuitorii sa va dea o suma de bani,si sa nu mai ajungeti la judecata , impacandu-va cu ei, daca nu veti mai dori neaparat tragerea lor la raspundere penala . .
Gravitatea faptei infractionale depinde in acest caz de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care vi le va acorda medicul legist. Este posibil ca urmare a cusaturii care v-a fost facuta sa rezulte si un prejudiciu estetic cu care o sa ramaneti toata viata.
Este bine sa consultati un avocat ... va va sfatui in detaliu asupra anumitor aspecte in functie de certificatul meedico-legal pe care o sa-l obtineti.
Va rog sa nu scapati din vedere ca au plecat cu o masina ,Cine conducea acea masina ?
da acestia au plecat cu autoturismul in starea in care erau . Da cu siguranta va ramane o cicatrice pe tot restul vieti
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
florin2011x, utilizator

Alte discuții în legătură

Obiectivitatea unui certificat medico-legal yza_teo yza_teo pe 8.10 am suferit un accident de masina in urma caruia eu m-am ales cu traumatism toracic-diagnostic stabilit de medicul de garda de la spit.brasov,iar fiica ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie cu victime si parasirea locului accidentului dany2380 dany2380 buna ma numesc daniel si va rog din suflet daca ma puteti ajuta! in urma cu 3 zile plecand dimn cu masina spre locul de munca ,in drum prin localitatea ... (vezi toată discuția)
Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)