avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... atac la persoana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

atac la persoana

buna seara...vin sa discut cu dvs o problma care imi cam da batai de cap..acum 2 ani si jumate am cunoscut un individ..am fost impreuna 2 ani...acum individul respectiv ma ameninta cu bataia si cu restrictia in anumite institutii de invatamant.. ce as putea sa fac sa se opreasca? efectiv m-am saturat de ceea ce face
Cel mai recent răspuns: ioana_livia , utilizator 20:43, 25 August 2011
Depuneti plangere penala la politie impotriva respectivului pentru amenintare.
Daca puteti sustine si proba acuzele,puteti formula plangerecatre organele de cercetare,care in urma verificarilor se vor pronunta daca sunt intrunite elementele constitutive ale faptelor sesizate
am cateva conversatii cu el in care ma ameninta..doar ca sunt pe messenger..si nu stiu cat sunt de valabile..o am pe mama ca martora (dat fiind faptul ca mi-a facut scandal intr-o seara)..
Detaliati situatia la care va referiti pentru a beneficia de sfaturi care sa va ajute in mod real.
Relatarile de tip" generalist " nu va pot fi de mare folos
pai ce sa zic..in a 3a zi de Pasti mi-am incasat o palma in plina strada.. apoi in aceeasi zi dar seara,in jur de ora 23, a intrat in scara unde locuiam si a incercat sa intre in apartamentul meu.. pe langa acest lucru aproape ca a pocnit-o pe mama mea..si au urmat injurii la adresa mea si amenintari .. apoi o perioada s-a linistit,aproximativ 2 luni..acum au reinceput amenintarile la adresa mea, a familiei mele si a prietenilor mei..

Alte discuții în legătură

Amenintari virtuale osyk osyk Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)
Hartuire, abuz de incredere, furt de identitate sau toate trei??? ContSters172931 ContSters172931 Buna ziua, Povestea mea incepe in septembrie 2010, cand am cunoscut un individ, langa care mi-am dat seama ca nu am ce cauta si am pus capat relatiei la ... (vezi toată discuția)
Insulta, calomnie pe youtube floxter floxter Ce pot face in cazul in care un utilizator youtube necunoscut care injura se cearta, provoaca si ameninta o gramada de utilizatori pe youtube, ajunge pana la ... (vezi toată discuția)