avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentinta procesului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentinta procesului

Sotia mea a avut un proces in 2006 in care la obiectul dosarului este inscris stare civila. Nu am putut gasi sentinta acelui dosar pentru ca nu este trecuta pe nici un site. Cum nu doreste sub nici o forma sa-mi comunice natura procesului imi este teama de ce este mai rau.
Cum as putea afla despre ce a putut fi vorba in acel proces?
Nu detin decat datele oferite de site-urile specializate in care este inregistrat procesul respectiv.
Cred ca e mai bine sa discutati cu sotia dvs., decat sa incercati investigatii pe cont propriu.
Toate solutiile ar trebui sa apara pe portalul instantelor de judecata, unde un dosar poate fi cautat si dupa numele partii. Sentinta in intregimea ei se comunica doar partilor din proces.
Daca in tot atat timp as fi putut afla un raspuns de la sotia mea nu as mai fi ajuns sa incercc sa aflu singur. Imi este teama sa nu existe niste incurcaturi legale serioase in aceasta problema.
Inteleg, incercam doar sa spun ca e o problema insusi faptul ca nu exista comunicare pe aceasta tema si ca demersurile pe care le intreprindeti, desi justificate, ar putea sa o deranjeze cand va afla de ele.
Cum am spus mai devreme, vedeti pe portalul instantelor de judecata: [ link extern ] /
Daca la obiect se precizeaza doar "stare civila" e foarte probabil sa fie vorba de chestiuni administrative - de ex. schimbarea numelui pe cale administrativa sau anularea unui act.
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar imi este teama sa nu fie vorba de vre-o alta casatorie sau poate vre-un copil.
Pe portalul instantelor de judecata la procesul respectiv nu este inscrisa nici o sentinta.
Pe cale legala nu as putea sa depun o cerere de unde ar putea sa mi se comunice cateva date care sa ma poata ajuta?
Nu prea stiu cum sa procedez si la ce usi sa bat.
Nu e vorba de divort, altfel exact asta ar fi aparut la obiectul dosarului si la parti ar fi aparut atat numele ei, cat si al sotului (iar daca ar fi fost vorba de un copil, ar aparea scris "divort cu minori").
Nu aveti cum sa obtineti hotararea, asa cum am spus, aceasta se comunica doar partilor.

Alte discuții în legătură

Ajutor! :) - divort in lipsa Natalia1987 Natalia1987 Nici nu stiu cu ce sa incep.In urma cu 8-9 ani m-am casatorit,a fost o casatorie care nu s-a consumat.Pe \\"sot\\" nu l-am vazut de atunci.A fost un \\"pact\\" ... (vezi toată discuția)
Condamnat sau nu ovi06600 ovi06600 Bunaziua ? Sunt plecat de 14 ani din Romania , sunt interesat cum pot afla daca in urma unor procese derulate am fost condamnat sau nu ? Astept un raspuns , ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata- 2 intrebari proteckt3d proteckt3d Buna ziua. In luna iunie 2009 am fost agresat fizic, am depus plangere in aceeasi noapte la spital iar a doua zi am fost la INML pentru un certificat ... (vezi toată discuția)